tiistai 27. marraskuuta 2018

K-PAK Professional- 4 Stepin hoito




Vaihe 1

- Pese hiukset Clarifying Shampoolla. Jos käytät tuotetta kemiallisen käsittelyn yhteydessä, vältä hiuspohjan hieromista.
-Anna vaikuttaa 5 minuuttia, huuhtele ja pyyhekuivaa- toista tarvittaessa.
Clarifying shampoo on syväpuhdistava shampoo joka poistaa hiuksiin kertyneet muotoilutuotteiden jäämät ja muut epäpuhtaudet ja valmistaa hiukset ottamaan vastaan hoitavia ainesosia. Ei kuivata haurastakaan hiusta.







Vaihe 2

- Levitä Cuticle Sealer hiuksiin keskittyen pyyhekuivattuihin pituuksiin ja latvoihin.
- Anna vaikuttaa 5 minuuttia, huuhtele ja pyyhekuivaa.
Cuticle Sealer- pintasilottaja sulkee tehokkaasti hiuksen suomukerroksen ja tekee hiuksen pinnasta tiiviin vähentäen hiuksen turpoamista mm.vaalennuksen yhteydessä. Neutralisoi ammoniakkijäämät ja pysäyttää hapettumisprosessin.



Vaihe 3

- Levitä Deep- Penetrating Reconstructor hiusiin, kampaa läpi ja anna vaikuttaa 5 minuuttia.
Huuhtele ja pyyhekuivaa.
Deep- penetrating reconstructor- on rakennepaikkaava intensiivihoito, joka rakennepaikkaa rasittuneita ja heikentyneitä hiuksia korjaten vaikeimmatkin vauriot ja palauttaen hiusten terveen joustavuuden. Ehkäisee hiusten katkeilua tehokkaasti.


Vaihe 4

- Levitä Intense Hydrator hiuksiin, kampaa läpi ja anna vaikuttaa 5 minuuttia.
- huuhtele ja pyyhekuivaa.
Intense hydrator- syväkosteuttava tehohoito palauttaa hiusten terveen elastisuuden ja pehmeyden ja korvaa pörröisyyden upealla kiillolla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koulutehtävä, digitaalinen portfolio

Nimi ja tuleva ammatti: Josefiina Riihinen, kampaaja Opintosi, omat vahvuusalueesi ja työkokemuksesi: Opintoihini kuuluu kampaajan ja partu...