keskiviikko 30. syyskuuta 2020

Koulutehtävä, digitaalinen portfolio

Nimi ja tuleva ammatti: Josefiina Riihinen, kampaaja

Opintosi, omat vahvuusalueesi ja työkokemuksesi: Opintoihini kuuluu kampaajan ja parturin opinnot, ehostus, yritystoiminnan suunnittelu. Oma vahvuuteni on värityöt. Työkokemusta olen saanut koulun asiakaspalvelusta ja eri työssäoppimispaikoista. 

Suurimmat kiinnostusalueet tulevassa ammatissasi: Itseäni erityisesti kiinnostaa erilaiset tarkkuutta vaativat värityöt, etenkin vaalennukset.

Tietotaitosi kehittämistarpeet: Voin kehittää ammatillista tietotaitoani esimerkiksi lukemalla muiden ammattilaisten blogeja ja ottamalla vinkkejä niistä.

Tulevaisuudessa kiinnostavat työt: Kampaajan työt sekä parturityöt.

Mitä erityistä tietoteknistä osaamista sinulla on: Osaan käyttää erilaisia tietokonesovelluksia.

Tietotekninen erityisosaaminen: Oma erityisosaamiseni on Officen Word ohjelman käyttö. Wordin käyttö on tullut hyvin tutuksi esimerkiksi koulutehtävien parissa. Ohjelmalla voi kirjoittaa puhtaaksi tärkeitä asiakirjoja ja tulostaa ne, fonttia ja sen väriä voi vaihdella. Ohjelma laskee myös sanojen, kappaleiden  ja merkkien määrän.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koulutehtävä, digitaalinen portfolio

Nimi ja tuleva ammatti: Josefiina Riihinen, kampaaja Opintosi, omat vahvuusalueesi ja työkokemuksesi: Opintoihini kuuluu kampaajan ja partu...