perjantai 12. lokakuuta 2018

HOKS -tehtävä 12.10

Olemme käyneet ensimmäiset HOKS-keskustelut. Niiden tavoitteena on ollut kartoittaa lähtötilannettasi ja käydä läpi opintojen tämänhetkistä vaihetta ja vuoden kulkua. Olemme myös pohtineet alustavasti tulevaisuuden suunnitelmia valinnaisten suhteen. Lisäksi olemme kirjanneet ensimmäisen tulevaisuuden haaveen opintojen jälkeiseksi ajaksi.
Tehtävänäsi on kirjata ylös itsellesi näitä HOKS-keskustelun aihepiirejä:


1. Mikä on / on ollut tilanteesi koulun alkaessa? Miksi hakeuduit Kampaaja -osaamisalalle? Mitä vahvuuksia sinulla on mielestäsi? Mikä tai mitkä asiat ovat sujuneet mielestäsi oikein hyvin?
 - Peruskoulussa tiesin haluavani hius- tai kauneudenhoitoalalle. Päädyin kuitenkin hakemaan yhteishaussa hotelli-, ravintola-, catering-alalle tavoitteena tarjoilijan työ. Kahden ensimmäisen koulupäivän aikana tajusin, ettei ala ollut se mitä tahtoisin tehdä tulevaisuudessa. Sieltä hain VALMA-koulutukseen missä olin vuoden ja hain keväällä hius- ja kauneudenhoitoalalle.
Kampaaja -osaamisalalle hain koska kampaajan työ on ollut haaveenani jo pitkään, ja pystyn sitä kautta hyödyntämään hyviä kädentaitojani.

2. Millaisia suunnitelmia sinulla on valintojesi suhteen opintojen aikana? Mitä kaikkea haluaisit sisällyttää opintoihisi?
- En ole vielä oikein suunnitellut valintoja, mutta tahtoisin saada lisäksi mahdollisimman paljon kauneudenhoitoalan opintoja.

3. Millaisia tavoitteita ja ajatuksia sinulla on työelämän suhteen sitten, kun valmistut täältä? Millainen olisi unelmiesi työpaikka, työympäristö tai jatko-opintopaikka?
- Kun valmistun, toivoisin pääseväni heti töihin.
Unelmien työympäristö olisi sellainen missä kaikki tulee hyvin toimeen ja on hyvä ilmapiiri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koulutehtävä, digitaalinen portfolio

Nimi ja tuleva ammatti: Josefiina Riihinen, kampaaja Opintosi, omat vahvuusalueesi ja työkokemuksesi: Opintoihini kuuluu kampaajan ja partu...