torstai 29. elokuuta 2019

FOUR REASONS PROFESSIONAL

Shampoot ja hoidot
Four Reasons Professional -tuotteet  on suunniteltu erityisesti kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin. Tuotteet valmistetaan korkealaatuisista, vegaanisista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen.


Silky Moisture
Four Reasons Professional Silky Moisture -hiustuotteet tekevät kuivista ja käsitellyistä hiuksista pehmeät ja kiiltävät.


SILKY MOISTURE SHAMPOO

Four-Reasons-Professional-Silky-Moisture-Shampoo



















Kosteuttava shampoo sopii erityisesti kuiville ja käsitellyille hiuksille. Se puhdistaa ja samalla hoitaa hiuksia antaen hiuksille lisää kiiltoa ja elinvoimaa.
Herneproteiini vahvistaa ja parantaa hiusten kuntoa, betaiini auttaa säilyttämään ihanteellisen kosteustasapainon.


SILKY MOISTURE CONDITIONER

Four-Reasons-Professional-Silky-Moisture-Conditioner
Kosteuttava hoitoaine selvittää hiukset tehokkaasti ja antaa runsaan kiillon hiuksia latistamatta. Herneproteiini vahvistaa ja parantaa hiusten kuntoa, sheavoi ravitsee ja tekee hiuksista terveen pehmeät.


Brilliant Color
Four Reasons Professional Brilliant Color -hiustuotteet on suunniteltu värjätyille ja käsitellyille hiuksille.


BRILLIANT COLOR SHAMPOO

Four-Reasons-Professional-Brilliant-Color-Shampoo
Hiusväriä suojaava shampoo kosteuttaa ja antaa kiiltoa värjätyille hiuksille. Se puhdistaa hellävaraisesti ja jättää hiukset ilmaviksi, sekä säilyttää hiusvärin hehkuvana ja eloisana. 
Ravitseva koostumus sisältää kasviproteiinia ja oliiviuutetta, jotka vahvistavat ja hoitavat kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia.


BRILLIANT COLOR CONDITIONER

Four-Reasons-Professional-Brilliant-Color-Conditioner
Hiusväriä suojaava hoitoaine kosteuttaa, selvittää ja antaa kiiltoa värikäsitellyille hiuksille. Se säilyttää hiusvärin hehkuvana ja eloisana ylläpitäen samalla hiusten kosteutta ja ryhdikkyyttä. Ravitseva koostumus sisältää keratiinia ja oliiviuutetta, jotka hoitavat ja vahvistavat hiuksia niitä latistamatta.


Damage Control
Four Reasons Professional Damage Control korjaa ja vahvistaa hiuksia.


DAMAGE CONTROL SHAMPOO

Four-Reasons-Professional-Damage-Control-Shampoo
Vaurioita korjaava shampoo sisältää kasviproteiinia, jonka ansiosta se rakennepaikkaa ja vahvistaa käsiteltyä ja huokoista hiusta. Hiukset saavat elinvoimaa ja kiiltoa. Rasittuneet hiukset saavat uutta vahvuutta, kosteutta ja joustavuutta. Papaija-, rohtosammakonputki- ja iirisuute hoitavat hiuksia.


DAMAGE CONTROL CONDITIONER

Four-Reasons-Professional-Damage-Control-Conditioner
Vaurioita korjaava hoitoaine sisältää kasviproteiinia, joka rakennepaikkaa ja vahvistaa käsiteltyä ja huokoista hiusta. Elinvoima ja kiilto palautuvat hiuksiin. Selvittää ja helpottaa hiusten käsittelyä latistamatta niitä. Rasittuneet hiukset saavat uutta vahvuutta, kosteutta ja joustavuutta. Papaija-, rohtosammakonputki- ja irisuute hoitavat hiuksia.


No yellow
Four Reasons Professional No Yellow Shampoo ylläpitää kirkasta ja viileää vaaleaa kauniisti.


NO YELLOW SHAMPOO

Four-Reasons-Professional-No-Yellow-Shampoo
Shampoon sisältämät violetit sävypigmentit auttavat neutralisoimaan hiuksista kellertäviä vivahteita. Shampoo sopii vaalennetuille ja raidoitetuille sekä harmaille ja luonnostaan vaaleille hiuksille.


Deep Cleanse
Four Reasons Professional Deep Cleansing Shampoo puhdistaa hiukset täydellisesti.


DEEP CLEANSING SHAMPOO

Four-Reasons-Professional-Deep-Cleansing-Shampoo



















Syväpuhdistava shampoo poistaa tehokkaasti muotoilutuotejäämät ja epäpuhtaudet hiuksista. Shampoo sopii erinomaisesti rasvoittuvalle hiuspohjalle sekä käytettäväksi ennen hoito- ja rakennekäsittelyjä, jolloin vaikuttavat ainesosat pääsevät imeytymään hiukseen tehokkaammin. Tuotetta ei suositella voimakkaasti värikäsitellyille hiuksille päivittäiseen käyttöön.



Muoto ja viimeistely

Four Reasons Professional -muotoilutuotteilla on helppo luoda kestäviä hiustyylejä ja kampauksia. Hiusalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin kehitetyt koostumukset toimivat loistavasti niin päivittäisessä muotoilussa kuin juhlakampauksissa.


MULTI-BENEFIT DETANGLING SPRAY

Four-Reasons-Professional-Multi-Benefit-Detangling-Spray
Monivaikutteinen, lämpöaktivoituva hoitosuihke. Hoitaa hiuksia ja tekee ne silkinpehmeiksi ja terveen kiiltäviksi. Hoitosuihke suojaa hiuksia päivittäisiltä rasituksilta ja samalla huolehtii hiusten kosteustasapainosta.


HEAT SHIELD

Four-Reasons-Professional-Heat-Shield
Lämpösuojasuihke suojaa muotoilurautojen kuumuudelta. Hoitava koostumus estää hiusten vaurioitumisen ja kuivumisen erilaisia lämpötyökaluja käytettäessä. Lämpösuojasuihke kosteuttaa sekä ravitsee hiuksia.


ROOT BOOSTER

Four-Reasons-Professional-Root-Booster
Lämpöaktiivinen tyvikohottaja antaa kestävää tukea hiusten tyveen tai haluamiisi osioihin. Lopputulos on runsas, luonnollinen ja liikkuva. Sopii loistavasti kohottamaan hentoja hiuksia sekä otsiksen muotoiluun.


VIOLET STYLING MOUSSE

Four-Reasons-Professional-Violet-Styling-Mousse
Tuuheuttava muotovaahto neutralisoi keltaisia sävyjä ja antaa viileää vivahdetta vaaleille hiuksille. Jättää hiukset runsaiksi sekä antaa kestävän tuen kampaukselle.


FIBER MOUSSE

Four-Reasons-Professional-Fiber-Mousse
Kuituvaahto, joka antaa kampaukselle joustavaa, pitkäkestoista tukea ja jäntevyyttä. Kuidut antavat tukea jättäen hiukset silti liikkuviksi.


BODY BOOST

Four-Reasons-Professional-Body-Boost
Hiuksille tuuheutta antava volyymisuihke tekee hiuksista upean runsaat ja selvästi paksumman näköiset. Hienojakoinen viimeistelysuihke jättää hiukset pehmeiksi ja luonnollisen tuuheiksi. Häivyttää tyven ylimääräistä rasvaisuutta, antaa uutta ryhtiä ja ilmavuutta.


GEL GLUE

Four-Reasons-Professional-Gel-Glue
Geeliliima antaa erittäin voimakasta ja kestävää pitoa äärimmäisiin kampauksiin. Luo esimerkiksi wet look tai taakse kammattu, sileä tyyli, joka pysyy menossasi mukana.


SMOOTHING FOAM

Four-Reasons-Professional-Smoothing-Foam
Hiuksiin jätettävä, vaahtoava hoitovoide joka tekee hiuksista pehmeät, joustavat ja hoidetut.


SALT MIST

Four-Reasons-Professional-Salt-Mist
Suolasuihke antaa runsasta rakennetta, helpottaa hiusten muotoilua sekä korostaa kiharaa. Sopii hyvin niin sensuellin beach lookin luomiseen kuin pohjatuotteeksi esimerkiksi erilaisiin ponnareihin, letteihin ja nutturoihin.


HUMIDITY SHIELD

Four-Reasons-Professional-Humidity-Shield
Kosteussuojasuihke antaa tehokkaan, mutta näkymättömän suojan ilmankosteuden latistavaa ja pörröttävää vaikutusta vastaan. Säilyttää hiustyylin sileänä ja kuohkeana koko päivän.


FIBER WAX

Four-Reasons-Professional-Fiber-Wax
Runsaskuituinen vaha, joka antaa hiuksille rakennetta ja pitoa. Tuote tekee hiuksista helposti muotoiltavat. Kuitujen ansiosta lopputulos on kestävä ja joustava.


TEXTURE WAX

Four-Reasons-Professional-Texture-Wax
Muotoiluvaha, joka antaa voimakasta tukea, rouheutta ja uudelleenmuotoiltavuutta.


WORKING SPRAY

Four-Reasons-Professional-Working-Spray
Joustavan pidon antava hiuskiinne hiustyylin muotoiluun tai luonnolliseen viimeistelyyn. Nopeasti kuivuva koostumus harjautuu helposti hiuksista jäämiä jättämättä.


FINISHING SPRAY

Four-Reasons-Professional-Finishing-Spray
Voimakkaan pidon antava hiuskiinne kampauksen kiinnitykseen ja viimeistelyyn. Saat hiuksillesi joustavan ja kestävän tuen sekä valloittavan kiillon. Nopeasti kuivuva koostumus, joka harjautuu helposti pois.


EXTREME HOLD SPRAY

Four-Reasons-Professional-Extreme-Hold-Spray
Vahva hiuskiinne kiinnittää kampauksen ja antaa pitkäkestoisen tuen latistamatta hiuksia.


DRY SHINE SPRAY

Four-Reasons-Professional-Dry-Shine-Spray
Kuiva kiiltosuihke antaa säkenöivää kiiltoa ja pehmeyttä kuiviin hiuksiin latistamatta niitä. Hienojakoinen suihke viimeistelee kaikki hiustyylit kauniin kiiltäviksi.


INVISIBLE DRY SHAMPOO

Four-Reasons-Professional-Invisible-Dry-Shampoo
Hienojakoinen, puuterimainen kuivashampoo imeyttää hiuksista ylimääräistä rasvaisuutta pois. Antaa hiuksiin puhtauden tunnetta ja raikastaa hiusten tuntua ja ulkonäköä. Tuo hiuksiin ilmavuutta, ryhdikkyyttä ja liikkuvaa rakennetta sekä hyvän pohjan kampauksille ja letityksille.


COOL BLONDE DRY SHAMPOO

Four-Reasons-Professional-Cool-Blonde-Dry-Shampoo
Hopeanhohtoinen hiuspuuteri sulautuu hyvin vaaleisiin ja harmaisiin hiuksiin samalla taittaen kevyesti lämpimiä vivahteita hiuksista. Antaa samettimaisen viimeistelyn ja ilmavan raikkaan ryhdin sekä kampauksen pohjalle rakennetta ja kohotusta tyveen. Hillitsee hiuspohjan rasvaisuutta raikastaen hiusten tuntua. Häivyttää hienovaraisesti myös tyvikasvua.

keskiviikko 21. elokuuta 2019

21.8. itsenäinen tehtävä

Optima & Luxima

Minkälaisesta väristä on kyse?
- Optima häivyttää rajan kevyt- ja kestovärien välillä. Sävyt ovat kauniin läpikuultavia sekä erittäin syviä. 
Optiman värit ovat hajusteettomia, vegaanisia ja ammoniakittomia (paitsi Highlift-sävyt).

- KC Color Luxima on sävte joka tuo kiiltoa ja luo kauniin läpikuultavat värjäystulokset. Luxima sävyttää, voimistaa tai taittaa hiuksen omia sävyjä vaalentamatta hiuksen väriä, se sopii loistavasti värjätyn ja/tai vaalennetun hiuksen tummentamiseen. Luxima häivyttää luonnollisesti harmaita hiuksia ja epätoivottuja sävyeroja hiuksista.

Sekoitussuhteet, hapetteen valinta ja vaikutusajat?
- Optima: Cover-, Intense-, Reflection ja Mixer-sävyjen sekoitussuhde on 1:1,5
Highlift-sävyjen sekoitussuhde on 1:2
- Luximan sekoitussuhde on 1:2

Hapetteen valinta Optimassa:
- Vaurioittuneen tai vaalennetun hiuksen värjäys 1,5%
Samalle tummuusasteelle tai tummemmaksi värjäys 3%
- Harmaanpeitto ja 1-2 astetta vaaleammaksi värjäys 6%
- 2-3 astetta vaaleammaksi värjäys 9%
- Yli kolme astetta vaaleammaksi värjäys (Highlift-sävyt) 12%

Luximan hapete on 1,5%, vaikutusaika 15min.

Mihin Four Reasons HydraRepair -teknologia perustuu?
- Se perustuu kasvipohjaisen keratiinin ja kollageenin tehokkaaseen yhteisvaikutukseen. Phytokeratiinin korjaavat ja phytokollageenin tehokosteuttavat ominaisuudet tukevat toisiaan HydraRepair-yhdisteessä. Se suojaa, korjaa ja kosteuttaa hiuksia värikäsittelyn aikana.

Optima sisältää Valkohilpan siemenöljyä, Monoi de Tahiti -öljyä ja Baobab-öljyä.

Makeover - hapettuvan hiusvärin ja suoravärin poistaja:
- Makeoveria käytetään silloin kun halutaan sävykkäin värjäystulos; tuote tuo täydellisen pohjan väripigmenttien toiminnalle. Värinposto on aiheellista tehdä jos hiusten väriin halutaan selkeä sävyuutos (esim. tuhkasta kultaan tai viileästä punaisesta kupariin), jos latvassa on selkeää värikerrostumaa tai kun halutaan nykyistä väriä vaaleampi lopputulos. 
Käyttöohje
Hapetuvan värin poisto: 
sekoitussuhde 1:3, 3% Cream Oxid.
Vaikutusaika enintään 30min.

Suoravärin poisto:
sekoitussuhde 1:1 haalean veden kanssa tai 1:3 3% Cream Oxidin kanssa riippuen halutusta tehokkuudesta.
Vaikutusaika enintään 30min.

Etsi kuvia erilaisista hiuksista, eri väreissä ja mieti mitä väriä Optimasta, Luximasta ja mixereistä niissä on käytetty.

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö ja lähikuva
8A+8P+7PA 
kuva Four Reasons PRO -ryhmästä



Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö
10PA+pink mixer+copper gold mixer
kuva Four Reasons PRO -ryhmästä



Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö
9g + 8p + copper gold ja tyvessä myös 9NNA
kuva Four Reasons PRO -ryhmästä



Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö
Tyvellä 3NNB ja vaalennuksen päälle 7R + red mixer
kuva Four Reasons PRO -ryhmästä



Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö ja lähikuva
Tyvi 6A+7A, latva 9P+8A
kuva Four Reasons PRO -ryhmästä



Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö
7A + 7P + 6GP
kuva Four Reasons PRO -ryhmästä

Koulutehtävä, digitaalinen portfolio

Nimi ja tuleva ammatti: Josefiina Riihinen, kampaaja Opintosi, omat vahvuusalueesi ja työkokemuksesi: Opintoihini kuuluu kampaajan ja partu...